Te-ai gândit ce îi vei oferi de Valentines?

Cadouri Valentines

Sărbătoarea îndrăgostiților este celebrată în toată lumea în moduri inedite prin care partenerii încearcă să își exprime sentimentele. Cadourile pe care și le oferă cei îndrăgostiți pot fi cadouri simbolice, haioase, cadouri de valoare mai ridicată sau de ce nu? cadouri practice.

Indiferent de cadoul ales ceea ce fiecare partener dorește este să îl facă pe celălalt să se simtă deosebit și să creeze un moment de neuitat. În următoarele rânduri voi prezenta 3 metode prin care îți poți surprinde în mod plăcut și inedit partenerul cu ocazia zilei îndrăgostiților.

1. Oferă-i momente de răsfăț!

 

Cadouri de Valentines

Poți să-ți arați sentimentele oferind momente de răsfăț celui drag. În acest sens o alegere perfectă ar fi cea a produselor gourmet. De la clasica ciocolată gourmet, la specialitățile dulci preparate după rețete unice această surpriză va aduce un zâmbet larg celui iubit!

Cercetătorii au demonstrat că ciocolata produce un nivel mai ridicat de serotonină, o substantă de altfel denumită și ”hormonul fericirii”. Preparată după ingrediente atent alese, o cutie de praline gourmet va adaugă acestei calități aduse de fiecare bucată de ciocolată și experiența unică a unui gust cu totul desăvârșit, oferindu-i celui drag un moment de răsfăț unic.

 

  1. Oferă-i momente de relaxare!

Cadouri Valentines

Puțini dintre noi reușim să ne alocăm acele momente dedicate numai nouă în care ne putem desprinde de toate responsabilitățile și grijile cotidiente. Un moment de relaxare alocat nouă, la aroma unei cafele gourmet sau a unui ceai aromat este de neprețuit. Arată-i celui drag că ți la a-i oferi aceste momente de relaxare preparându-i sau dăruindu-i un pachet de ceai sau o cutie de cafea gourmet atent selectată.

Mai mult decât atât, poți pregăti un moment de relaxare pe care să-l împărtășiți doar voi, într-un cadru personal în care vei folosi și lumânări parfumate care vor îmbogăți atmosfera.

 

  1. Oferă-i momente de neuitat!

Cadouri Valentines

Locul, ambientul și ceea ce serviți sunt doar câteva elemente ce pot fi luate în considerare în pregătirea unui moment de neuitat. Un alt element important îl reprezintă semnificația unor locuri sau detalii pentru cei îndrăgostiți.

14 Februarie poate fi o zi de neuitat, atunci când alegeți să o petreceți într-un mod unic și când surpriza are o semnificație aparte.

Exprimă prin detalii ce apreciezi la partenerul tău. Iată câteva aspecte importante de care să ți cont în pregătirea unei zile de Valentines cu totul unice:

  1. Alege un dar simbolic, cu o însemnătate aparte pentru relația voastră sau de ce nu? un cadou personalizat.
  2. Scrie un mesaj sincer, în care să îți exrprimi deschis sentimentele pe o felicitare tipărită sau hand made.
  3. Alege un ambalaj deosebit, în funcție de stilul persoanei iubite, poate fi unul clasic, luxuriant, elegant sau unul cu totul jovial.
  4. Alege un moment surpriză! Romantismul poate fi completat cu acest ingredient. Pregătirile anterioare pentru a asigura un moment cu totul special în care persoana iubită nu se așteaptă să fie surprinsă cu un dar sau cu o seară deosebită, va fi unul păstrat în memoria acesteia pe termen lung.

De la cadoul oferit, mesajul ce însotește surpriza, modul în care este împachetat darul până la alegerea momentului fiecare detaliu va face diferența în a face ziua de Valentines de neuitat. Marta s Gift ți-a pregătit o ofertă variată de cadouri cu care îți poți surprinde într-un mod inedit partenerul. Descoperă oferta noastră aici.