Cele mai romantice 20 de mesaje pentru îndrăgostiți de Valentines!

Poate deja ai luat cadoul de Valentines, însă întâmpini dificultăți în a-ți exprima cele mai sincere și frumoase gânduri celui iubit.

WeddingMakeupTutorial

Adunate din diverse țări ți-am pregătit 20 de mesaje din care te poți inspira pentru a suprinde în cel mai plăcut mod persoana dragă ție.

Mesaj #1: O zi fără tine este o zi fără soare, o noapte fără tine este una fără lună, iar o viață fără tine este una lipsită de fericire.

WeddingMakeupTutorial (2)

Mesaj #2: Indiferent de cât de ocupați vom fi, să nu uităm că suntem unul al altuia. Sărbătoarea Sântului Valentin este o bună ocazia pentru mine să mă opresc, și să apreciez cât de minunat este să te am în viața mea! O zi a îndrăgostiților minunată!

Mesaj #3: Am fost nimerit de săgeata lui Cupidon! Precizia și forța săgeții lui m-au schimbat pentru totdeauna!

Mesaj #4: Dragostea este un cuvânt care nu poate să exprime ceea ce eu simt pentur tine și o viață e prea scurtă să exprim cât de îndrăgostit sunt!

Mesaj #5: Toate sărutările și îmbrățișările din lume ți le trimit însoțite de toată dragostea mea în această zi specială de Sfântul Valentin!

WeddingMakeupTutorial (3)

Mesaj #6: De fiecare dată când te privesc, simt o flacără în inima mea, care se aprinde pentru că… Te iubesc!

Mesaj #7: Dragostea nu cunoaște alte limite decât pe acelea pe care ni le impunem noi, dar pentru noi nu există limite când suntem împreună, pentru că împreună suntem mai puternici. Pentru noi e ziua îndrăgostiților în fiecare zi!

Mesaj #8: Ai pășit în viața mea și soarele și-a făcut loc între nori. Dintr-o dată viața a avut sens pentru mine și a devenit dintr-o dată plină de aventură. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea.

Mesaj #9: Sculptat pe stânca unui munte înalt, acoperit într-o vale adâncă, am văzut aceste cuvinte…. Te iubesc!

Mesaj #10: Nu știu ce am făcut ca să te merit în viața mea, dar sunt atât de mulțumitor pentru că ești în viața mea! O zi a îndrăgostiților minunată!

WeddingMakeupTutorial (4)

Mesaj #11: A cădea în mrejele iubiri este ca și cum ai privi stelele. O găsești pe aceea, unică dintre un milion de stele și o privește atât de mult încât ai senzația că toate celălalte se topesc în jurul ei!

Mesaj #12: Poate că nu gândesc foarte mult, poate că nu gândesc foarte profund, însă atunci când mă gândesc, mă gândesc doar la tine!

Mesaj #13 Mă gândeam la tine aseară când soarele apunea, inima mea bătea mai tare cu gândul la tine când a apărut luna pe cer și mâine dimineată când soarele va răsări vei fi din nou în gândul meu, și mereu va fi așa. Te iubesc!

Mesaj #14: Poate nu reușesc mereu să îți arat cât de mult însemni pentru mine, poate că nu reușesc să petrec timpul dorit alături de tine dar vreau să știi că te iubesc mai mult decât orice în lumea aceasta.

Mesaj #15: Am nevoie de tine precum un fluture are nevoie de aripile sale, un urs polar are nevoie de zăpadă și pe atât de mult pe cât un suflet are nevoie de un trup!

WeddingMakeupTutorial (5)

Mesaj #16:  Voi avea grijă de relația noastră totdeauna pentru că nu am cunoscut pe nimeni care să însemne mai mult pentru mine decât tine!

Mesaj #17: Am văzut îngeri pe cer, am văzut fulgi de nea în mijlocul verii, dar n-am văzut niciodată ceva atât de frumos precum ești tu!

Mesaj #18: Prețuiesc fiecare moment petrecut alături de tine! Sunt atât de norocos să pot să îți fiu alături, însemni totul pentru mine.

Mesaj #19: În rugăciunile îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a adus înainte mea în călătoria vieții mele. Viața mea a căpătat mai multă culoare, mai mult farmec și e mai plină de fericire datorită ție.

Mesaj #20: Am simțit străfulgerarea unui fulger și o pocnitură de fum, muzică în aer atunci când ai pășit. În acel moment am știut… am știu că tu ești aceea!

WeddingMakeupTutorial (6)

Mesajul potrivit alături de o un cadou inedit va face experiența partenerului sau a partenerei tale una de neuitat. Surprinde persoana cea mai specială pentru de Sfântul Valentin într-un mod unic!