5 Ocazii perfecte pentru a dărui o cutie de praline gourmet

Praline gourmet

Pralinele gourmet sunt produse din ce în ce mai apreciate și mai căutate de aceeia care doresc să surprindă în mod plăcut pe cineva drag sau doresc să facă o impresie bună într-un context oficial. Unicitatea ambalării, modul de preparare inedit dar și aspectul produselor, fac ca aceste produse să fie dorite de oricine.

În acest articol doresc să îți prezint 5 ocazii perfecte în care a oferi o cutie de praline gourmet poate fi cea mai bună alegere.

1. CÂND EȘTI  ÎNDRĂGOSTIT

Atunci când suntem îndrăgostiți dorim să împresionăm și creăm momente de neuitat pentru persoana iubită. Ciocolata gourmet are rolul de a face mai fericit persoana căruia îi dăruiești prin crearea unui moment dulce și de neuitat.

Poți alege să îți surprinzi persoana iubită cu o cutie de praline preparate după rețete unice.

 

2. LA O ZI  DE NAȘTERE

Zilele de naștere ale celor dragi sunt momente în care dorești să exprimi aprecierea, mulțumirea și cele mai bune gânduri. Surprinde-i pe cei dragi ție într-un mod inedit de ziua, lor, arată-le câ te-ai gândit la ei și ai făcut un efort pentru a le dărui ceva cu totul inedit pentru a le vedea zâmbetul pe buze în cele mai importante momente din an.

 

3. ÎN A SURPRINDE  UN  PRIETEN

Un mod de a-ți înveseli un prieten este prin a-i face o surprinză. Atunci când acesta trece printr-o perioadă grea sau când vrei să îți exprimi aprecierea pentru toata acele momente când ți-a fost alături? O cutie de praline gourmet va face diferenta și te va ajuta să transmiți aprecierea ta într-un mod cu totul plăcut!

 

4. PENTRU UN FAVOR

De foarte multe ori în activitatea noastră profesională și informală zilnică suntem ajutați fie de un coleg de muncă în realizarea unui proiect, fie de o cunoștință în soluționarea aspectelor în care nu suntem specializați, fie de un prieten în atingerea planurilor personale. Atunci când cineva te ajută să rezolvi o problemă, o modalitate elegantă de a-i mulțumi este prin a-i dărui ceva aparte. O cutie de praline gourmet poate fi tocmai darul potrivit pentru un gest de mulțumire. Acest lucru îi va arată persoanei care primește darul aprecierea ta pentru efortul depus!

 

5. CÂND  DĂRUIEȘTI ÎN MEDIUL PROFESIONAL

Mediul profesional este cel în care ne petrecem majoritatea cel puțin 8 ore pe zi, iar unii dintre noi și mai mult. A-ți arăta aprecierea în momentele importante față de un superior, coleg, subaltern sau colaborator printr-un cadou corporate personalizat poate face ca activitatea ta profesională să fie mai plăcută și de ce nu, mai eficientă.

Chiar dacă ai decis alături de colegi să îi faci o surpriză managerului sau îți dorești să surprinzi un coleg, să îți arați aprecierea față de un partener de afaceri sau față de un client fidel, pralinele gourmet constituie un cadou elegant, potrivit și extrem de apreciat de către oricine.

Martas Gift îți pune la dispoziție variate modele și mărimi de praline delicioase preparate după rețete gourmet care vor satisface și cele mai pretențioase gusturi. Descoperă cadoul perfect consultând oferta noastră aici.