4 rezoluții în modul în care dăruiești pentru 2017

Fiecare început de an reprezintă o piatră de hotar, la care luăm noi decizii, schimbăm lucruri, și ne stabilim obiective mai înalte decât cele atinse anii anteriori. În ceea ce privește modul în care dăruim, dăruirea și bunătatea sunt două trăsături a unui caracter frumos pe care fiecare dintre noi vrem să îl cultivăm. Mai jos am identificat 4 rezoluții pe care eu mi le-am propus în acest an.

Postare1

 

Fie ca este vorba de relațile cu persoanele apropiate, fie că este vorba de colaboratori din mediul de afaceri, modul în care dăruim poate să cultive mai mult fiecare legătură cu cei care dunt importanți pentru noi.

 

  • Dăruiește mai mult!

Un proverb ebraic vechi spune că ”Cel care dăruiește are mulți prieteni!”, cu alte cuvinte un prim mod în care poți să îți menții sau să îți dezvolți rețeaua socială este prin a dărui.

Ce transmite darul? De cele mai multe ori, un dar transmite faptul că valorifici , apreciezi și consideri importantă legătura cu o persoană. De câte ori e bine să dăruiești? Aș spune că de cât de multe ori îți permiți!

Postare2

 

În relațiile personale ziua de naștere, evenimentele deosebite, realizările personale pot fi oportunități aparte de a dărui persoanelor din jur. În ceea ce privesc relațiile de afaceri, sărbătoarea anilor de când colaborați, succese ale partenerilor sau sărbători creștine precum paștele sau crăciunul, pot fi ocazii oportune de a dărui.

 

  • Dăruiește într-un mod unic!

Orice dar presupune un efort aparte. Cu toate acestea nu toate darurile au efectul dorit. Un dar care a costat mult dar e ușor accesibil, poate fi evaluat ca un dar superficiatl. Astfel când dăruiești, asigură-te că oferi ceva inedit, unic, mai greu accesibil. Un astfel de cadou nu presupune în mod necesar costuri mult mai mari, ci presupune o atenție mai deosebite.

Postare3

Pot să te diferențiezi oferind un cadou cu componente handmade, gourmet, tradiționale sau cu o simbolistică aparte. Un astfel de cadou atrage atenția asupra unicității, oferind o experiență inedită și ajutând la formarea unei imagini pozitive prin darul oferit.

 

  • Transmite un mesaj!

 

Cadoul în sine poate însemna strict produsele din el, sau poate transmite mai mult. Atunci când facem un efort de a consolida o legătură cu o persoană importantă este bine să fructificăm în cel mai eficient mod fiecare acțiune a noastră.

Postare4

 

În concret, atunci când dăruim este important să oferim darului o valoare când mai profundă și semnificativă pentru ca acesta să aibe un efect de lungă durată. Putem realiza acest lucru prin transmiterea unui mesaj alături de produsele cuprinse în pachet. Mesajul, în funcție de context, poate să exprime mulțumire, apreciere sau susținere.

 

  • Dăruiește de cât mai multe ori într-un context de neuitat!

 

Odată stabilite conținutul cadoului și mesajul, este importantă crearea unui context favorabil și potrivit oferirii cadoului. În perioada sărbătorilor creștine, contextul este deja unul oportun. Însă atunci când dorim să dăruim pentru a sărbători un succes sau a puncta un moment important sau simplu pentru a exprima apreciere și mulțumire trebuie să creăm un context potrivit. Câteva detalii la care putem fi atenți sunt: locația, timpul și modul în care oferim.

Crearea unui context de neuitat presupune planificare din timp și atenție sporită la fiecare detaliu. Principalele detalii care vor face diferența sunt: locația, timpul și modul în care oferim.

Postare5

Alegerea locației poate presupune pregătirea unei întâlniri mai deosebite în cazul în care acest lucru este posibil, într-un cadru mai special sau surprinderea persoanei într-un cadru deja familiar persoanei.

Timpul în care oferim trebuie să fie unul în care persoana își permite să se bucure de atenția ta. Acesta poate fi în afara timpului de lucru, sau într-o pauză.

Modul în care oferim este de asemenea foarte important, începând de la ambalaj, căruia deseori i se oferă mai mult credit decât cadoului în sine, la atitudinea sau starea psihică pe care o avem atunci când oferim, fiecare detaliu face diferența între un cadou oferit cu succes sau nu.

Anul acesta dorim să te inspirăm în a dărui într-un mod unic și inedit prin oferta Marta s Gift!