15 mesaje de Crăciun pentru angajații tăi!

Mesaje de Crăciun pentru angajați

Crăciunul este considerat a fi una dintre cele mai vesele perioade a anului, o perioadă plină de festivități și daruri. Pentru mediul de afaceri, acesta este de asemenea un moment prielnic pentru exprimarea aprecierii și gratitudinii față de angajații care au fost dedicați scopului companiei pe întregul an.

Pentru că mulți angajatori găsesc cu dificultate un mesaj care să exprime exact ceea ce ei doresc să transmită angajaților, m-am gândit să trec în revistă 10 din mesajele care au fost folosite cu succes în felicitarea angajaților de Crăciun. Sper ca cel puțin unul dintre acestea să te inspire în personalizarea mesajului tău adresat angajațiilor în acest an.

În funcție de mediul de afaceri și relația angajator angajat mesajul poate fi unul mai formal sau mai informal. În rândurile de mai jos vei găsi 15 mesaje pe care ai putea să le trimiți angajațiilor.

Mesajul #1

Suntem recunoscători pentru servicile și pentru performanța ta de pe întreg parcursul anului. Dorim să exrpimăm gratitudinea și recunoștința pentru dedicarea ta prin această urare. Sărbători fericite și implinirea tuturor dorințelor!

Mesajul #2

Angajaților noștri dragi, le transmitem cele mai luminoase momente, cel mai fericit Crăciun, și cele mai calde zile de vacanță!

Mesajul #3

În această perioadă a bucuriei și a mulțumirii, dorim să ne exprimăm gratitudine față de angajații noștri dragi cu ocazia Crăciunului. Fie ca aceste sărbători să vă fie pline de bucurie, de celebrare și de lumină!

Mesajul #4

Viața merită trăită, visele devin realitate atunci când atmosfera Crăciunului ne însoțește tot anul. Dorim sărbători fericite tuturor angajaților și colaboratorilor noștri!

Mesajul #5

Fie ca sărbătorile de Crăciun să vă fie însoțite de multă fericire, căldură, amintiri de neuitat și multă lumină. Vă mulțumim pentru dedicarea față de afacerea noastră!

Mesaje de Crăciun pentru angajați

Mesajul #6

Managementul companiei vă transmite sărbători fericite! Cu această ocazie dorim să vă transmitem mulțumiri sincere pentru dedicarea voastră. Vă dorim vouă și famillilor voastre Sărbători de Crăciun pline de căldură, de relaxare și de momente de neuitat!

Mesajul #7

Sărbători fericite tuturor prietenilor și colegilor mei. Vă mulțumesc pentru dedicare și calitatea cu care v-ați implicat. Fie ca atmosfera Crăciunului să ne însoțească mereu, și să ne provoace să ne oferim suport unul altuia pe parcursul întregului an ce va urma!

Mesajul #8

Sărbători fericite familiei noastre corporatiste. Vă dorim un Crăciun fericit și plin de pace!

Mesajul #9

Organizația noastră este norocoasă să vă aibă ca angajați. Vă apreciem dedicarea,  munca asiduă și  concentrarea. Fie ca acest de acest Crăciun să fiți răsplătiți cu multă fericire, sănătate și prosperitate!

Mesajul #10

Tuturor angajațiilor mei, le doresc un Crăciun fericit și o perioadă de vacanță minunată. Fie ca acest Crăciun să fie sărbătorit în cele mai dragi locuri și să vă ofere momente de neuitat!Mesaje de Crăciun pentru angajați

Mesajul #11

Suntem așa încântați să avem angajați atât de plini de compasiune și dedicați față de munca lor în organizația noastră. Vă dorim multe binecuvântări, multă fericire, sănătate și implinirea tuturor dorințelor cu ocazia acestui Crăciun.

Mesajul #12

Suntem mândri să avem angajați atât de sinceri, buni profesioniști și preocupați de bunul mers al firmei! Vă dorim din toată inima un Crăciun Fericit însoțit de multe binecuvântări și multe împliniri!

Mesajul #13

Am trecut prin multe provocări anul acesta, însă datorită ajutorului, suportului și dedicării voastre, am dus cu succes la bun sfârșit fiecare proiect.  Vă doresc sărbători de iarnă minunate și un an nou plin de prosperitate!

Mesajul #14

Am reușit să trecem cu bine peste acest an plin de dificultăți datorită creativității și dedicării voastre. Suntem recunoscători pentru eforturile însemnate din partea voastră. Vă dorim un Crăciun plin de fericire și împlinirea tututor dorințelor!

Mesajul #15

Curajul vostru din prezent ne dăruiește speranța pentru viitor. Fie ca acest Crăciun să vă conducă pe o cale plină de binecuvântări și împliniri. Vă mulțumim pentru șansa de a vă avea în echipa noastră!

Mesaje de Crăciun pentru angajați

 

Modul în care mesajul este transmis este de asemenea important. Cea mai ușoară formulă este prin mediul online, însă o felicitare tipărită va avea un efect mult mai personal. O variantă propusă de Martas Gift este chiar felicitarea handmade. Acest mod unic de a transmite un mesaj a fost mereu apreciat, și văzut ca unul cu totul aparte.

Mesaje de Crăciun pentru angajațiSentimentul că angajatorul a făcut un efort pentru a oferi un dar unicat angajaților săi va spori sentimentul de apartenență,  aprecierea și mulțumirea acestora cu privire la compania în care lucrează.